Jäsenille

dsc02845x.jpgIlmailumuseoyhdistys ry järjestää jäsenilleen erilaisia matkoja ja tilaisuuksia. Lisäksi jäsenmaksuun kuuluu Feeniks-lehti neljä kertaa vuodessa sekä viides, vain jäsenille tarkoitettu Feeniks Special -numero. Yhdistyksen jäsenenä saat myös jäsenetuja!

Jäsenedut

Alennus myönnetään kunkin tuotteen voimassa olevasta normaalihinnasta, voimassa olevaa jäsenkorttia esittämällä. Alennus on henkilökohtainen, eikä sitä voi käyttää esim. yrityspalveluiden osana.

Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12, 01530 Vantaa

Alennukset_IMYn_jasenille_Ilmailumuseolla_2021_002.png

Porvoon Mikrokulma, Loviisantie 8, 06150 Porvoo

Ilmailumuseoyhdistyksen jäsenet saavat Porvoon Mikrokulma Oy:n tuotteita kanta-asiakashintaan. Ei koske elintarvikkeita ja aletuotteita. Alennukset saa näyttämällä IMY:n paperista jäsenkorttia, joka tulee vuosittain jäsenlaskun mukana.

Ketterät Kirjat Oy

Poltto palaa! ja Kauhavan apu- ja leirikentät 1930- ja 1940 -luvuilla -kirjat sekä VL Myrsky -julkaisut saat edullisimmin IMY Shopin kautta. Muista Ketterät Kirjat Oy:n kirjoista Ilmailumuseoyhdistyksen jäsenet saavat 5 € alennuksen A5- ja 10 € alennuksen B5-kokoisista kirjoista. Alennuksia ei voi yhdistää.

Jäsentapahtumia

Jäsenillat ja -matkat sekä muut tapahtumat löydät tapahtumakalenterista.

Jäsenasiat

Helpoiten hoidat osoitteenmuutokset oheisella jäsentietojen muutoslomakkeella. Muut asiat hoituvat parhaiten sähköpostitse jasensihteeri@imy.fi

Huomaathan, että kaikki jäsenasiat hoidetaan suoraan Ilmailumuseoyhdistyksen kanssa. Suomen Ilmailumuseo ei hoida jäsenasioita.

Jäseneksi

Hae Ilmailumuseoyhdistyksen jäsenyyttä oheisella lomakkeella.