Feeniks-lehti

Feeniks on ilmailuhistoriallinen neljännesvuosittain ilmestyvä Ilmailumuseoyhdistys ry:n jäsen- ja tiedotuslehti.

Yhdistys on julkaissut vuodesta 1976 lähtien jäsentiedotetta, joka muuttui ilmailuhistorialliseksi aikakauslehti Feeniksiksi vuonna 1991. Lehti sisältyy jäsenmaksuun ja sen irtonumeroita voi ostaa Suomen Ilmailumuseosta, Keski-Suomen Ilmailumuseosta ja Akateemisesta kirjakaupasta. Lehdestä postitetaan vapaakappaleita mm. kaikkiin ilmavoimien joukko-osastoihin, ilmailualan oppilaitoksiin ja yhteistyökumppaneille.

Feeniksin sisältö keskittyy Suomen ilmailuhistoriaan. Me Feeniksin toimituksessa metsästämme katoavaa ilmailuperinnettä. Julkaistavaa aineistoa etsitään koko ajan; kaikki ilmailuhistoriaan liittyvät artikkelit, vanhat jutut, sattumat ja valokuvat ovat tervetulleita. Toimitus auttaa mielellään juttujen kirjoittamisessa ja muokkaamisessa.

"Tavallisetkin tarinat ovat tärkeitä koska tämänpäiväiset asiat ovat huomisen historiaa."

Lehden mediakortti

Feeniks-lehden vanhemmat numerot

Feeniks-lehden aikaisempien numeroiden artikkelitietokannasta voit löytää helposti kiinnostavia artikkeleita. Lähes kaikkia Feeniksin ja sitä edeltäneen jäsentiedotteen vanhoja numeroita on edelleen myynnissä. Lue lisää vanhojen numeroista ja niiden tilaamisesta.

kannet12_2.jpg