Ilmailumuseoyhdistyksen jäseniltakutsuissa pysyvä muutos

06.01.2021

Vuoden 2021 alusta kutsut Ilmailumuseoyhdistyksen verkkojäseniltoihin ja etäosallistumismahdollisuudella varustettuihin auditoriojäseniltoihin lähtevät jäsenistölle ensisijaisesti jäsensihteerin kautta käyttäen jäsenrekisteriin merkittyä sähköpostiosoitetta.

Ei-jäsenille sekä niille jäsenille, jotka haluavat jäseniltakutsun jäsenrekisteriin merkityn sähköpostiosoitteen sijasta johonkin toiseen sähköpostiosoitteeseen, lähtee entiseen tapaan erillinen kutsu yhdistyksen verkkotiedottajalta.

Tätä varten jäseniltojen etäosallistujien postituslista on siivottu niistä jäsenistä, jotka muuten saisivat kutsun kahteen kertaan samaan sähköpostiosoitteeseen. Liki 440:n osoitteen postituslista lyheni samalla 165:een.

Toimenpiteellä on tarkoitus virtaviivaistaa yhdistyksen etäosallistumismahdollisuudella varustettujen jäseniltojen hallinnointia sekä parantaa palvelua. Palautteen perusteella kahdet kutsut samasta tapahtumasta samalta lähettäjältä samaan sähköpostiosoitteeseen on koettu tarpeettomiksi.

Muutos ei poista esimerkiksi Ilmailumuseoyhdistyksen ja DC-yhdistyksen yhteisiin verkkojäseniltoihin liittyviä kaksinkertaisia kutsuja: jos olet sekä IMY:n että DC-yhdistyksen jäsen, saat samaan jäseniltaan kaksi kutsua. Toisen IMY:ltä ja toisen DC-yhdistykseltä.

Lisäksi jäseniltojen etäosallistujien postituslistalle joulun jälkeen ilmoittautuneet jäivät tässä vaiheessa vielä puhdistustoimenpiteiden ulkopuolelle. Nämä muutama saattavat saada vielä kutsun IMY:ltäkin kahteen kertaan.

Jäseniltojen etäosallistumiseen liittyvä ohjeistus on samalla tarkistettu.

Reino Myllymäki

15.01.2021Ulkomaisia lehtiä kahlattu
12.01.2021Kutsu Saab-jäseniltaan keskiviikkona 13.1. tulee normaalia myöhemmin
06.01.2021Uusi verkkojäsenillan osallistujaennätys